Amorek v kuchyni
Když se sejde datum 14. února s termínem vaření, není záhodno vařit cokoliv jiného, než sladkou romantiku! Nejlépe čokoládovou s něčím, co vypadá jako srdce. Tuhle radost jsem slečnám velice ráda dopřála, protože zamilovanost do života se musí trénovat už od útlého věku. Čokoláda sama o sobě vzbuzuje pocit blaženosti, kdy se zastaví čas a v puse se odehrávají gejzíry slasti. To ale je jen pouhý začátek, protože pravý zážitek se dostaví ve chvíli, kdy z toho uděláte ČOKOLÁDOVOU PĚNU. Tuhle hříšnost si rozhodně nemohou dovolit zapšklíci a škarohlídové, kterým hýbe žlučí jakákoliv blbina, protože by je hned odvezli se žlučníkovým záchvatem. Pravda je totiž taková, že kromě té čokolády se v receptu vyskytuje ještě máslo, šlehačka a našlehaný sníh. Kalorická bomba, která je ale o Valentýnu dovolena.
Dívky mohly vkročit do kuchyně pouze po obstojné odpovědi na otázku: "Do čeho jsi zamilovaná"? Po chvilce váhání jsme mohli začít rozpouštět, šlehat a míchat suroviny, stejně jako se míchají a rozpouští emoce, když je někdo zamilovaný. Krém po tom všem kolotoči musel skončit na chvilku v lednici, aby si odpočinul, než bude k zakousnutí. Poté jsme se vrhli na vaflové těsto a za doprovodu dvou spotřebičů vytvářeli kostkované placky a dojemná srdíčka. Pravda, těsto přilnulo k povrchu celkem nafest, takže jsme zrušili jeho kostkovanou krásu, ale to jsme hravě zakamuflovali nanesením čokoládové pěny s jahodou a byli okamžitě na vrcholu blaha.