Karbanátky
Smažení byla další část našeho kuchařského odpoledne, při kterém se holky naučily zformovat znovu zvlhlé karbanátky do klasického tvaru přehazováním z jedné ruky do druhé. Samotné smažení ale pro ně už nebylo tak zajímavé, takže jsem se stala strážkyní dvou pánví na sporáku, zatímco si ostatní začali připravovat salát z červené řepy. Receptů je milion, a tak jsem nechala na dětech, aby si ho samy sestavily podle svých chutí a dostupných ingrediencí. Jen jsem už neměla prostor pro to, aby držely dávkování v receptu, takže zahučela celá majolka... Musím ale uznat, že salát měly holky dobrý. Finále bylo v rytmu kvapíku, ale stihly jsme prostřít, naaranžovat karbanátky se salátem na talíř a dozdobit lístky koriandru. Bylo to vzhledné a bylo to jedlé. Velmi jedlé, doporučuji vyzkoušet.